Instructieboekje, auto handleidingen

Voorstoelen

WAARSCHUWING

Mensen die geen pijn op hun huid kunnen voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, medicatie, alcoholgebruik, uitputting of andere fysieke omstandigheden moeten voorzichtig omgaan met de stoelverwarming. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperatuur brandwonden veroorzaken, met name indien ze gedurende langere tijd gebruikt wordt. Plaats niets op de stoel dat mogelijk warmte-isolerend is, zoals een deken of een kussen. Hierdoor kan de stoelverwarming oververhit raken. Steek geen spelden, naalden of andere puntige voorwerpen door de stoelbekleding. Dit beschadigt het verwarmingselement, waardoor de stoelverwarming oververhit kan raken. Een oververhitte stoel kan ernstig persoonlijk letsel veroorzaken.

Doe het volgende niet:
  • Zware voorwerpen op de stoel plaatsen.
  • De stoelverwarming inschakelen indien water of een andere vloeistof op de stoel is gemorst. Laat de stoel grondig drogen.
N.B.:  De stoelverwarming werkt alleen als de motor draait.

Voorstoelen

Druk op het symbool van de stoelverwarming om door de verschillende verwarmingsinstellingen te navigeren of om deze uit te zetten. Warmere instellingen worden aangeduid met meer indicatielampjes.

N.B.:  Na 90 minuten wordt de stoelverwarming uitgeschakeld. Druk op het symbool van de stoelverwarming om de stoelverwarming in te schakelen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Verwarmde stoelen

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Zitplaatsen achterin

    WAARSCHUWING Mensen die geen pijn op hun huid kunnen voelen als gevolg van hoge leeftijd, chronische ziekte, diabetes, ruggengraatletsel, medicatie, alcoholgebruik, uitputting of andere fysieke omstandigheden moeten voorzichtig omgaan met de stoelverwarming. De stoelverwarming kan zelfs bij lage temperatuur brandwonden veroorzaken, met name indien ze gedurende langere tijd gebruikt wordt. Plaats niets op de stoel dat mogelijk warmte-isolerend is, zoals een deken of een kussen. Hierdoor kan de stoelverwarming oververhit raken. Steek geen spelden, naalden of andere puntige voorwerpen door de stoelbekleding. Dit beschadigt het verwarmingselement, waardoor de stoelverwarming oververhit kan raken. Een oververhitte stoel kan ernstig persoonlijk letsel veroorzaken.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie - Behalve: Hybride elektrisch voertuig (HEV)

    WAARSCHUWINGAfleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.  U kunt verschillende systemen van uw auto aansturen met behulp van de bedieningstoetsen van het informatiedisplay op het stuurwiel.