Instructieboekje, auto handleidingen

Aandrijving op alle wielen

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Inschakelblokkering

WAARSCHUWING Rijd niet met de auto voordat is gecontroleerd of de remlichten werken.Wanneer u deze procedure uitvoert, moet u de transmissie uit de parkeerstand (P) zetten, zodat uw auto vrij kan rollen. Om te voorkomen dat de auto zich ongewenst verplaatst, trekt u altijd de parkeerrem volledig aan voordat u deze procedure uitvoert. Gebruik wielkeggen indien nodig. Als de handrem volledig is vrijgezet, maar de remwaarschuwingslamp blijft branden, werken de remmen wellicht niet correct. Laat uw auto zo snel mogelijk controleren.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Aandrijving op alle wielen gebruiken

Bij aandrijving op alle wielen worden alle wielen gebruikt om de auto aan te drijven. Hiermee wordt de grip vergroot en kunt u door terreinen en over wegen rijden waar een conventioneel voertuig met tweewielaandrijving niet kan rijden. Het AWD-systeem wordt ingeschakeld wanneer dat nodig is; u hoeft daarvoor niets te doen.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Handmatig schakelen

Selecteer de stand M om sequentieel te schakelen in de zes versnellingen. Duw de selectiehendel naar het symbool + om één versnelling op te schakelen. Trek de selectiehendel naar het symbool - om één versnelling terug te schakelen.