Instructieboekje, auto handleidingen

Als de auto een lekke band heeft (auto's met een bandenreparatieset)

Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) / Bij problemen / Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen / Als de auto een lekke band heeft (auto's met een bandenreparatieset)

Uw auto is niet uitgerust met een reservewiel, maar wel met een bandenreparatieset.

Een lekke band met perforatieschade door een spijker of schroef kan voorlopig worden gerepareerd met de bandenreparatieset.

WAARSCHUWING

■ Als uw auto een lekke band heeft Rijd niet door met een lekke band.

Zelfs als er over een korte afstand met een lekke band wordt doorgereden, kunnen band en velg zodanig beschadigd worden dat reparatie niet meer mogelijk is en kan er een ongeval ontstaan.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overige weergegeven meldingen

Door de overeenkomstige handeling uit te voeren verdwijnen de meldingen. Waarschuwingsmelding Details/handelingen Er is onderhoud aan de koelcomponent van het batterijpakket (tractiebatterij) nodig

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Voor het repareren van de auto

Breng de auto tot stilstand op een veilige plaats en een stevige, vlakke ondergrond. Activeer de parkeerrem. Zet de selectiehendel in stand P. Schakel het hybridesysteem uit. Schakel de alarmknipperlichten in. Controleer de mate waarin de band beschadigd is.

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Aansteker

Het contact moet in stand ACC of stand ON staan om de aansteker te kunnen gebruiken Druk de aansteker in de houder om hem te kunnen gebruiken. Als het element verwarmd is, springt de aansteker een stukje naar buiten en kan hij uit de houder worden genomen Kia raadt aan om vervangende onderdelen van een officiële Kia dealer/servicepartner te gebruiken.