Instructieboekje, auto handleidingen

Als er een waarschuwingsmelding wordt weergegeven

Blijf kalm en voer onderstaande handelingen uit als er een waarschuwingsmelding verschijnt op het multi-informatiedisplay:

Behalve F SPORT-uitvoeringen

Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen

F SPORT-uitvoeringen (wanneer de hoofdteller in het midden is geplaatst)

Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen

F SPORT-uitvoeringen (wanneer de hoofdteller rechts is geplaatst)

Stappen die genomen moeten worden in noodgevallen

  1. Waarschuwingslampje, centraal.

    Het centrale waarschuwingslampje gaat ook branden of knipperen om aan te geven dat er op dat moment een melding wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay.

  2. Multi-informatiedisplay.

Als een van de waarschuwingslampjes weer gaat branden na het uitvoeren van de volgende handelingen, neem dan contact op met een erkende Lexus-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Als een waarschuwingslampje gaat branden of een waarschuwingszoemer klinkt

Voer op rustige wijze onderstaande handelingen uit als een van de waarschuwingslampjes gaat branden of knipperen. Als een van de lampjes gaat branden of knipperen en daarna weer uitgaat, is er niet noodzakelijkerwijs een defect in het systeem aanwezig. Laat wanneer dit zich blijft voordoen de auto controleren door een erkende Lexus-dealer of hersteller/reparateur of een andere naar behoren gekwalificeerde en uitgeruste deskundige.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overzicht waarschuwingsmeldingen en waarschuwingszoemers

Waarschuwingsmelding Details/handelingen Geeft aan dat de kans op een frontale aanrijding groot is, of dat het Pre-Crash Brake-systeem in werking is Er klinkt ook een zoemer.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie - Behalve: Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWINGAfleiding tijdens het rijden kan leiden tot verlies van de controle over de auto, aanrijdingen en letsel. We adviseren zeer voorzichtig te werk te gaan bij het gebruik van apparatuur die uw aandacht van de weg kunnen afleiden. Uw hoofdverantwoordelijkheid is de veilige bediening van uw auto. We raden het gebruik van handheld-apparaten tijdens het rijden af en adviseren waar mogelijk het gebruik van spraakgestuurde systemen. Zorg dat u zich bewust bent van alle nationale wetten met betrekking tot het gebruik van elektronische apparaten tijdens het rijden.  U kunt verschillende systemen van uw auto aansturen met behulp van de bedieningstoetsen van het informatiedisplay op het stuurwiel.