Instructieboekje, auto handleidingen

Antidiefstalsysteem - Auto's met: Interieursensor

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Beveiliging / Antidiefstalsysteem - Auto's met: Interieursensor

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Volledige en gereduceerde beveiliging

Voll. beveiligd Volledige beveiliging is de standaard instelling.Bij volledige beveiliging zijn de interieursensors ingeschakeld als u het alarm inschakelt. N.B.:  Schakel het alarm niet in indien zich personen, dieren of andere bewegende voorwerpen in de auto bevinden.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Alarmsysteem

N.B.:  Schakel het alarm niet in indien zich personen, dieren of andere bewegende voorwerpen in de auto bevinden. Het alarm kan onbedoeld afgaan.Perimeteralarm Het perimeteralarm is een afschrikmiddel voor personen die ongeoorloofd de portieren en de motorkap proberen te openen. Het beveiligt ook de audioeenheid.

 Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Instrumentenpaneel

De boordcomputer geeft tijdens het rijden verschillende informatie (actieradius, brandstofverbruik...). Weergave van informatie op het instrumentenpaneel Druk op de toets op het stuurwiel om achtereenvolgens de verschillende functies van de boordcomputer weer te geven. Of op het uiteinde van de ruitenwisserschakelaar.