Instructieboekje, auto handleidingen

Auto's zonder trekhaak

Auto's zonder trekhaak

Het detectiegebied bevindt zich in het midden van de achterbumper.

Auto's met trekhaak

Auto's met trekhaak

Het detectiegebied bevindt zich aan de linkerzijde en rechterzijde van de trekhaak, tussen de uitlaat en de trekhaak.

Vermijd de volgende acties wanneer u de achterklep opent met de handsfree-functie:
  • Fysiek contact met de bumper.
  • Uw voet onder de bumper houden.
  • Met uw voet helemaal heen en weer schommelen of schoppen in een vreemde hoek.
N.B.:  Wacht totdat het elektrisch systeem de achterklep heeft geopend. Als u met de hand aan de achterklep duwt of trekt, kan de functie voor detectie van obstakels van het systeem worden geactiveerd en stopt de elektrische bediening of verandert ze van richting, kan dit op een defecte steun of schade aan mechanische onderdelen lijken.

N.B.:  Door opspattend water kan de handsfree achterklep worden geopend.Houd de passieve sleutel uit de buurt van het detectiegebied van de achterbumper wanneer u de auto wast.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Detectie van obstakels

    Bij het sluiten Het systeem stopt wanneer het een obstakel detecteert.Er klinken drie geluidssignalen en het systeem gaat terug naar de geopende positie. Wanneer u het obstakel hebt verwijderd, kunt u de achterklep verder bedienen. N.B.:  Als u instapt terwijl de achterklep wordt gesloten, kan uw auto wat schommelen en kan de detectie van obstakels worden geactiveerd. Om dit te voorkomen moet u de elektrische achterklep helemaal laten sluiten voordat u instapt. Voor u vertrekt, controleert u of er op het instrumentenpaneel een bericht staat dat de achterklep of een portier is geopend of de desbetreffende controlelamp brandt. Als u dat niet doet, kan de achterklep per ongeluk geopend blijven tijdens het rijden.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Beveiliging

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Schuif-/kanteldak

    U hebt de beschikking over een schuif-/kanteldak met getint glas, waardoor de lichtinval en het zicht in het interieur worden vergroot. Openen Draai de knop naar links om het dak te open te schuiven (meerdere standen zijn mogelijk).