Instructieboekje, auto handleidingen

Achterklep

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Gedeactiveerde passieve sleutels

In de auto achtergebleven sleutels worden gedeactiveerd wanneer de auto wordt vergrendeld. Een gedeactiveerde sleutel kan niet meer worden gebruikt voor het inschakelen van het contact of het starten van de motor.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Handmatig bediende achterklep

WAARSCHUWINGHet is heel gevaarlijk om in de bagageruimte of laadbak van een auto mee te rijden. Bij een aanrijding is het risico op ernstige verwondingen of overlijden groter voor personen die in de bagageruimte of de laadbak meerijden. Laat niemand op een plek in uw auto zonder stoelen en veiligheidsgordels meerijden. Zorg ervoor dat iedereen in uw auto op een stoel zit en op een correcte manier een veiligheidsgordel draagt. Wanneer deze waarschuwing niet wordt opgevolgd, kan dit ernstige of dodelijke verwondingen tot gevolg hebben. Zorg dat u de achterklep volledig sluit om te voorkomen dat uitlaatgassen de auto binnendringen. Als u de achterklep niet volledig kunt sluiten, open dan de luchtroosters of de ruiten, zodat verse lucht in uw voertuig kan stromen. Als u deze instructie negeert, kan dat letsel of de dood tot gevolg hebben.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Onderhoudsindicator

De onderhoudsindicator geeft aan hoeveel kilometer u nog verwijderd bent van de eerstvolgende onderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema van de fabrikant. Deze afstand wordt berekend vanaf de laatste nulstelling van de onderhoudsindicator, op basis van het aantal afgelegde kilometers en de verstreken tijd sinds de laatste onderhoudsbeurt. Bij de BlueHDi-uitvoeringen met dieselmotor (volgens land van bestemming) heeft de mate van vervuiling van de motorolie ook invloed op de berekening.