Instructieboekje, auto handleidingen

Automatic High Beam-systeem

Het Automatic High Beam-systeem gebruikt een camerasensor aan de bovenzijde van de voorruit om de helderheid van de verlichting van tegenliggers en voorliggers, straatverlichting, enz. te beoordelen en schakelt, indien nodig, het grootlicht automatisch in en uit.

WAARSCHUWING

■ Beperkingen van het Automatic High Beam-systeem Vertrouw niet blindelings op het Automatic High Beam-systeem. Rijd altijd voorzichtig en houd hierbij de omgeving in de gaten en schakel indien nodig handmatig het grootlicht in of uit.

■ Voorkomen van onjuiste werking van het Automatic High Beam-systeem Voorkom overbelading van uw auto.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Inschakelen van het grootlicht

Druk bij ingeschakelde koplampen de hendel van u af om het grootlicht in te schakelen. Door de hendel weer in de middenstand te zetten, wordt het grootlicht weer uitgeschakeld. Trek de hendel naar u toe en laat deze meteen weer los om één keer met het grootlicht te knipperen.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Inschakelen van het Automatic High Beam-systeem

1. Duw de hendel van u af terwijl de lichtschakelaar in de stand of staat.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Automatisch vrijzetten

De elektrische parkeerrem wordt automatisch geleidelijk vrijgezet bij het wegrijden: Handgeschakelde versnellingsbak: trap het koppelingspedaal volledig in en schakel de eerste versnelling of de achteruitversnelling in; geef gas en laat het koppelingspedaal opkomen tot de parkeerrem wordt vrijgezet. Elektronisch gestuurde versnellingsbak: selecteer de stand A, M of R en geef gas. Automatische versnellingsbak: selecteer de stand D, M of R en geef gas.