Instructieboekje, auto handleidingen

Automatische airconditioning

De uitstroomopeningen waaruit de lucht komt en de aanjagersnelheid worden automatisch geregeld op basis van de gekozen temperatuur.

Auto's met Lexus display-audiosysteem: Druk op de toets MENU van het Lexus display-audiosysteem en selecteer "Klimaatregeling" om het bedieningsscherm voor de airconditioning weer te geven.

Raadpleeg "Bedieningsknop Lexus display-audiosysteem" voor meer informatie over de bedieningsknop van het Lexus display-audiosysteem.

Auto's met een 10,3 inch display: Druk op de toets MENU van de Remote Touch en kies om het aircobedieningsscherm weer te geven. Het airconditioningsysteem kan worden weergegeven en bediend op het nevenscherm.

Deze afbeeldingen hebben betrekking op een auto met linkse besturing.

De positie en vorm van toetsen kunnen iets afwijken bij auto's met rechtse besturing.

Verder zijn de positie van het display en de knoppen per systeem verschillend.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Gebruik van de airconditioning

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bedieningspaneel airconditioning

Met DUAL-modus Zonder DUAL-modus

 KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Sluiten van de achterklep

Trek de achterklep naar beneden en druk hem stevig vast om hem te sluiten Controleer altijd of de achterklep goed is gesloten door te proberen hem weer omhoog te trekken. WAARSCHUWING Houd de achterklep tijdens het rijden altijd volledig gesloten. Wanneer met een (half) geopende achterklep wordt gereden, kunnen giftige uitlaatgassen in het interieur binnendringen, waardoor u ernstig ziek kunt worden of dood kunt gaan.