Instructieboekje, auto handleidingen

Automatische transmissie - Behalve: Hybride elektrisch voertuig (HEV)

Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) / Versnellingsbak / Automatische transmissie - Behalve: Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWING

Zorg dat de parkeerrem altijd volledig is aangetrokken en zorg dat u de auto in de parkeerstand (P) zet. Schakel het contact uit en verwijder de sleutel als u de auto verlaat.

Bedien het rempedaal en het gaspedaal niet gelijktijdig. Door beide pedalen gelijktijdig gedurende meer dan enkele seconden te bedienen, wordt het motorvermogen beperkt. Daardoor kan het lastig zijn uw snelheid in het verkeer te handhaven, wat tot een ongeval met ernstig letsel kan leiden.

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Handgeschakelde versnellingsbak

Algemene informatieLaat uw hand niet op de versnellingshendel rusten tijdens het rijden en gebruik de versnellingshendel niet om voorwerpen aan te hangen of te ondersteunen. Dit kan schade aan de transmissie veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt. Rijd niet met uw voet op het koppelingspedaal en gebruik het koppelingspedaal niet om de auto in stilstand te houden op een heuvel. Dit kan schade aan de koppeling veroorzaken die niet onder de voertuiggarantie valt.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Standen keuzehendel

  P. Park (Parkeerstand) R. Reverse (Achteruit) N. Neutral (Neutraal) D. Drive (Rijden) S. Sportmodus  

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Zijrichtingaanwijzers

  Lichtbundel van koplamp. Lichtbundel van bochtverlichting.