Instructieboekje, auto handleidingen

Bestuurderswaarschuwing

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Snelheidsbegrenzer - Auto's met: Adaptieve snelheidsregeling

Werkprincipe WAARSCHUWINGWanneer u een heuvel afrijdt, kan de snelheid hoger worden dan de ingestelde snelheid. Het systeem bedient de remmen niet, maar geeft een waarschuwing af. Via het systeem kan een snelheid worden ingesteld waar de auto vervolgens op wordt begrensd. De ingestelde snelheid wordt de effectieve maximumsnelheid van uw auto, echter met de optie deze snelheid indien nodig tijdelijk te overschrijden.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Werkprincipe

WAARSCHUWINGU bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is bedoeld als hulpmiddel en is ontheft de bestuurder niet van zijn plicht om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen. Als de sensor is geblokkeerd, is het mogelijk dat het systeem niet werkt.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Supervergrendeling

De supervergrendeling blokkeert het van buitenaf en van binnenuit openen van de portieren. Als de supervergrendeling is ingeschakeld, is ook de knop van de centrale vergrendeling in het interieur buiten werking.