Instructieboekje, auto handleidingen

ERA-GLONASS

ERA-GLONASS is een telematicadienst die gebruikmaakt van gegevens van het Global Navigation Satellite System (GLONASS) en ingebouwde cellulaire technologie, waardoor de volgende noodoproepen mogelijk zijn: automatische noodoproepen (automatische melding van een aanrijding) en handmatige noodoproepen (door het indrukken van de toets SOS). Deze dienst is een voorschrift van de Euraziatische douane-unie.

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Handgrepen

Een handgreep aan het dak kan ter ondersteuning van uw lichaam worden gebruikt wanneer u zit. WAARSCHUWING Gebruik de handgreep niet bij het in- of uitstappen of bij het opstaan vanaf uw zitplaats.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Systeemonderdelen

Toets SOS Controlelampjes Microfoon

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Ontwasemen - Ontdooien vóór

Automatisch programma "Zicht" Selecteer dit programma om de voorruit en de zijruiten snel te ontwasemen of te ontdooien. Het systeem werkt volledig automatisch en regelt de luchttemperatuur, de aanjagersnelheid en de luchttoevoer; het stelt de luchtverdeling zodanig in dat de voorruit en de zijruiten zo snel mogelijk schoon worden. Druk nogmaals op de toets "Zicht" of op "AUTO" om deze functie uit te schakelen; het controlelampje in de toets gaat uit en dat van de toets "AUTO" gaat branden.