Instructieboekje, auto handleidingen

LDA (Lane Departure Alert met stuurregeling)

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Werkingsvoorwaarden

De beschikbaarheid van de voetgangerdetectiefunctie en de Pre-Crash Brake-functie is afhankelijk van de regio waarin de auto is verkocht. Regio's Beschikbaarheid functie Regio A De voetgangerdetectiefunctie en de Pre-Crash Brake-functie zijn beschikbaar Regio B De voetgangerdetectiefunctie is niet beschikbaar en de Pre- Crash Brake-functie is beschikbaar Regio C De voetgangerdetectiefunctie en de Pre-Crash Brake-functie zijn niet beschikbaar

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overzicht van functies

Als wordt gereden op autowegen en snelwegen met witte (gele) lijnen waarschuwt deze functie de bestuurder als de auto de rijstrook dreigt te verlaten en helpt hij om de auto in de rijstrook te houden door het stuurwiel te bedienen.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Het voertuig starten met hulpstartkabels - Hybride elektrisch voertuig (HEV)

WAARSCHUWING De gassen rond de accu kunnen exploderen als ze worden blootgesteld aan vlammen, vonken of brandende sigaretten. Een explosie kan leiden tot schade aan het voertuig of letsel.Accu's kunnen zwavelzuur bevatten, wat bij contact met de huid, ogen of kleding voor brandwonden kan zorgen. Probeer niet uw voertuig aan te duwen. Hierdoor kan de transmissie beschadigd raken.