Instructieboekje, auto handleidingen

Parkeerrem

Bedieningsinstructies

Trap, om de parkeerrem te activeren, het parkeerrempedaal geheel in met uw linkervoet terwijl u met uw rechtervoet het rempedaal ingetrapt houdt.

(Door nogmaals op het pedaal te trappen, wordt de parkeerrem gedeactiveerd.)

Rijprocedures

■ Parkeren van de auto

■Waarschuwingszoemer geactiveerde parkeerrem

■ Gebruik in de winter

OPMERKING

■ Voordat u gaat rijden Deactiveer de parkeerrem.

Als u gaat rijden terwijl de parkeerrem is geactiveerd, kunnen de onderdelen van het remsysteem oververhit raken, waardoor de remprestaties in negatieve zin kunnen worden beïnvloed en de onderdelen van het remsysteem sneller slijten.

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Richtingaanwijzerschakelaar

    Bedieningsinstructies De hendel keert direct na bediening terug in zijn oorspronkelijke positie. Rechts afslaan. Rijstrookwisseling naar rechts (beweeg de hendel iets omhoog en laat hem los).

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > ASC (Active Sound Control)

    Het ASC-systeem is een elektronisch geluidssysteem dat rijgeluid voortbrengt en hiermee de bewegingsomstandigheden van accelereren en decelereren van de auto via luidsprekers achter het dashboard doorgeeft aan de bestuurder. De reactie van de auto op het acceleratiegedrag en de schakelbewegingen van de bestuurder worden ook in geluid overgebracht. Wanneer de sportmodus is geselecteerd, zal het geluid dat aan de bestuurder wordt overgebracht harder zijn.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Veiligheidsmaatregelen bij het vervangen van lampen

    Zorg dat er geschikte lampen beschikbaar zijn voor noodgevallen (zie "Wattage lamp" voor meer informatie) Zet, voordat u lampen gaat vervangen, de motor uit op een veilige plaats, trek de parkeerrem stevig aan en haal de minpool ( ) van de accu los. WAARSCHUWING Vervangen van gloeilampen Zet, voordat u lampen gaat vervangen, de parkeerrem stevig vast en controleer of het contact in stand LOCK staat om te voorkomen dat de auto plotseling in beweging komt, dat u zich verbrandt of dat u een schok krijgt.