Instructieboekje, auto handleidingen

Standkachel programmeren

Werkprincipes

Elke modus werkt onafhankelijk van de andere modi en heeft zijn eigen duur. De verwarming kan in elk van deze modi aangaan of blijven branden en de modi kunnen elkaar overlappen. Gebruik de bedieningstoetsen voor het informatiedisplay op het stuurwiel.

N.B.:  Als u de opdracht hebt gegeven dat de verwarming moet worden aangezet en de verwarming niet reageert wanneer het contact is uitgezet, verschijnt er mogelijk een toelichting op het informatiedisplay wanneer u het contact aanzet.

Verwarmingsmodi

N.B.:  Als u een timermodus wilt programmeren en inschakelen, moet u alle relevante selectievakjes inschakelen in het menu van het informatiedisplay. Zo moet u het selectievakje inschakelen voor het programmeermenu en een of meer selectievakjes inschakelen voor de gewenste menu's van de verwarmingsmodus.

N.B.:  Het systeem kiest AM, PM of de 24-uursklok op basis van de voorkeur die u hebt gekozen op het informatiedisplay.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Extra verwarming

    WAARSCHUWINGU wordt geadviseerd om het verwarmingssysteem na een botsing te laten controleren door een gekwalificeerd monteur. Als u deze instructie negeert, kan dat letsel of de dood tot gevolg hebben. Gebruik de standkachel niet in tankstations of in de buurt van bronnen van brandbare dampen, in een stoffige omgeving of in gesloten ruimtes. Dit kan leiden tot ernstige of dodelijke verwondingen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Automatische modus

    Het systeem schakelt de verwarmingsmodus automatisch in, en niet op verzoek van de gebruiker. Enkele seconden nadat u de motor hebt gestart, gaat de verwarming automatisch aan als de motor draait en aan andere voorwaarden is voldaan. De verwarming kan gedurende de hele rijcyclus aan- en uitgaan op basis van de temperatuur van de koelvloeistof. Voordat u een benzinemotor start, moet u mogelijk eerst de klimaatregeling instellen op een verwarmingsmodus.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Inhouden en specificaties - 1.5L Duratorq-TDCi diesel

    Inhouden   Item  Inhoud  Vulhoeveelheid motorolie met oliefilter.  3,8 L Vulhoeveelheid motorolie zonder oliefilter.  3,5 L Vulhoeveelheid motorkoelvloeistof.  7,3 L Vulhoeveelheid brandstoftank.  60 L Vulhoeveelheid sproeiersysteem.  4,5 L