Instructieboekje, auto handleidingen

Systeemdisplay

Systeemdisplay

Het systeem kan twee verkeersborden parallel weergeven.

U kunt de status te allen tijde bekijken m.b.v. het informatiedisplay.

Het systeem geeft herkenbare verkeersborden als volgt weer in vier stappen:

  • Alle nieuwe verkeersborden worden met meer helderheid weergegeven dan andere.
  • Na een vooraf bepaalde tijd worden ze normaal weergegeven.
  • Na een vooraf bepaalde afstand worden ze grijs weergegeven.
  • Na nog een vooraf bepaalde afstand worden ze gewist.
Als het systeem een aanvullend verkeersbord herkent, dan wordt dit onder het betreffende verkeersbord aangeduid. Bijvoorbeeld tijdens het passeren van een gereduceerde snelheidslimiet bij een nat wegdek.

Als de auto over een navigatiesysteem beschikt, kunnen opgeslagen verkeersbordgegevens van invloed zijn op de aangegeven snelheidsgrenswaarde.

Het systeem in- en uitschakelen

Het systeem kan worden in- en uitgeschakeld met behulp van het informatiedisplay. 

N.B.:  Het systeem onthoudt de laatstgekozen instelling.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Werking

    WAARSCHUWINGHet systeem is bedoeld om de bestuurder te helpen. Het systeem is niet bedoeld ter vervanging van uw aandacht en inschattingsvermogen. U bent nog steeds verantwoordelijk om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het besturen van de auto, de bewaking van het systeem en ingrijpen indien nodig. Als u niet voorzichtig bent, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto, ernstige of dodelijke verwondingen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Active City Stop

    WerkprincipeWAARSCHUWING U bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is niet bedoeld om de bestuurder te ontheffen van zijn plicht om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. Als u niet voorzichtig bent, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto, ernstige of dodelijke verwondingen.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Veiligheidsgordels vóór

    De veiligheidsgordels vóór zijn voorzien van een pyrotechnische gordelspanner en een spankrachtbegrenzer. Deze systemen zorgen voor extra bescherming van de bestuurder en passagier bij frontale en zijdelingse aanrijdingen. Bij een krachtige aanrijding zorgen de pyrotechnische gordelspanners ervoor dat de veiligheidsgordels stevig tegen de lichamen van de inzittenden worden getrokken.