Instructieboekje, auto handleidingen

Verkeersbordherkenning

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Waarschuwing dwarsverkeer

WAARSCHUWINGGebruik het systeem voor herkenning van kruisend verkeer niet ter vervanging van de binnen- en buitenspiegels of over uw schouder kijken voordat u achterwaarts een parkeerplek verlaat. Het systeem voor herkenning van kruisend verkeer is geen vervanging voor voorzichtig rijden. Het systeem werkt mogelijk niet goed bij erg slecht weer, bijvoorbeeld sneeuw, ijs, zware regenval en motregen. Wees altijd voorzichtig en oplettend tijdens het rijden. Als u niet goed oplet, kunt u een botsing krijgen.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Werking

WAARSCHUWINGHet systeem is bedoeld om de bestuurder te helpen. Het systeem is niet bedoeld ter vervanging van uw aandacht en inschattingsvermogen. U bent nog steeds verantwoordelijk om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. U blijft te allen tijde verantwoordelijk voor het besturen van de auto, de bewaking van het systeem en ingrijpen indien nodig. Als u niet voorzichtig bent, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto, ernstige of dodelijke verwondingen.

 Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Eco-mode

De eco-mode bepaalt de maximale gebruiksduur van een aantal functies om te voorkomen dat de accu ontladen raakt. Nadat de motor is afgezet, kunt u een aantal elektrische functies zoals het audio- en telematicasysteem, de ruitenwissers, dimlichten, plafonniers, ... nog in totaal maximaal 40 minuten gebruiken.