Instructieboekje, auto handleidingen

Systeeminstellingen

In het systeem zijn er menu's met optionele instellingen beschikbaar. Het systeem slaat de laatst gekende keuze voor elke instelling op. U hoeft uw instellingen niet aan te passen telkens wanneer u het systeem inschakelt.

Mode: Via deze instelling kunt u selecteren welke functies van het systeem u kunt inschakelen.

Systeeminstellingen

Alleen Waarschuwing - geeft een trilling van het stuurwiel wanneer het systeem detecteert dat u onopzettelijk afwijkt van uw rijstrook.

Systeeminstellingen

Alleen Hulp - geeft stuurassistentie naar het midden van de rijstrook wanneer het systeem detecteert dat u onopzettelijk afwijkt van uw rijstrook.

Systeeminstellingen 

  1. Waarschuwing
  2. Hulp 

Waarschuwing + Hulp - geeft stuurassistentie naar het midden van de rijstrook.

Als uw auto blijft afwijken van de rijstrook en het systeem voor rijstrookbewaking de auto corrigeert, zorgt het systeem ervoor dat het stuurwiel gaat trillen.

N.B.:  De afbeeldingen voor waarschuwing en hulp illustreren de algemene dekking van de zone. Ze geven geen exacte parameters van de zone.

Intensiteit: Deze instelling beïnvloedt de intensiteit van de trilling van het stuurwiel bij de modi waarschuwing en waarschuwing + hulp. Deze instelling heeft geen invloed op de hulpmodus.

  • Laag
  • Normaal
  • Hoog

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Systeem hulp bij blijven rijden op rijstrook

    WAARSCHUWINGU bent steeds verantwoordelijk voor de bediening van uw auto. Het systeem is bedoeld als hulpmiddel en is ontheft de bestuurder niet van zijn plicht om tijdens het rijden voorzichtig en oplettend te zijn. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verlies van controle over de auto en al dan niet dodelijke verwondingen. Rijd altijd voorzichtig en oplettend wanneer u de bedieningselementen en functies van uw auto bedient.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Systeemdisplay

    Als u het systeem inschakelt in de modus Waarschuwing, verschijnt een afbeelding van een auto in bovenaanzicht met rijstrookmarkeringen op het informatiedisplay.

     Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Kinderzitje op de passagiersstoel voor

    "Met de rug in de rijrichting" Wanneer een kinderzitje met de rug in de rijrichting op de passagiersstoel voor wordt geplaatst, moet de stoel zo ver mogelijk naar achteren worden geschoven, en in de hoogste stand en met de rugleuning rechtop worden gezet.