Instructieboekje, auto handleidingen

Waarschuwingssysteem na een aanrijding

Het systeem laat de lampjes van de richtingaanwijzers knipperen bij een ernstige botsing waarbij een airbag (voor, zij, zijgordijn of Safety Canopy) of de gordelspanners worden geactiveerd.

De lampjes gaan uit wanneer:

  • u op een knop voor gevarenregeling drukt.
  • u op de paniekknop drukt (indien geplaatst) op de zender van de afstandsbediening.
  • uw voertuig geen stroom meer heeft.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Aanrijding, schade of brand

    Richtlijnen voor elektrische en hybride elektrische voertuigen van Ford Motor Company uitgerust met hoogspanningsaccu's (Eigenaar voertuig/bestuurder/grote publiek)Overwegingen voor elektrische en hybride elektrische voertuigen

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Transport van de auto

    Als uw auto gesleept moet worden, neemt u contact op met een professionele sleepdienst of, als u lid bent van een programma voor pechassistentie, neemt u contact op met uw leverancier voor pechassistentie.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Automatische koplampafstelling

    Deze auto is uitgerust met een dynamisch automatisch systeem voor koplampafstelling. De koplampen hoeven niet extra te worden afgesteld. Koplamphoogte afstellen - Auto's met: Handmatige koplampafstelling Ga als volgt te werk om het niveau van de koplampen af te stellen: Druk knop in om te ontgrendelen. Draai de bediening op basis van de lading van uw auto om te voorkomen dat u andere weggebruikers verblindt wanneer de koplampen zijn ingeschakeld. N.B.:  Zet de bediening in de stand nul als uw auto onbeladen is.