Instructieboekje, auto handleidingen

Achterklep openen

  1. Ontgrendel de achterklep met de afstandsbediening of de bediening om de portieren te ontgrendelen.Als er zich een sleutel voor intelligente toegang binnen 1 m van de achterklep bevindt, wordt de achterklep ontgrendeld wanneer u op de ontgrendelknop op de achterklep drukt.

Achterklep openen

  1. Druk op de knop in de handgreep van de achterklep.
N.B.:  Wacht totdat het elektrisch systeem de achterklep heeft geopend. Als u met de hand aan de achterklep duwt of trekt, kan de functie voor detectie van obstakels van het systeem worden geactiveerd en stopt de elektrische bediening of verandert ze van richting, kan dit op een defecte steun of schade aan mechanische onderdelen lijken.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Achterklep openen en sluiten

    WAARSCHUWINGZorg dat er zich niemand in de buurt van de elektrische achterklep bevindt voordat u de elektrische achterklep gebruikt. N.B.:  Zorg dat het gebied achter uw auto geen obstakels bevat en dat er voldoende ruimte is om de achterklep te gebruiken. Voorwerpen die zich te dicht bij uw auto bevinden, zoals een garagedeur of een ander voertuig, kunnen in contact komen met de bewegende achterklep. Dit kan de achterklep en onderdelen hiervan beschadigen.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Achterklep sluiten

    WAARSCHUWINGBlijf uit de buurt van de achterklep wanneer u de schakelaar achteraan gebruikt.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Berichtinstellingen

    Ga naar "Berichtinstellingen": toets MENU → "Instellingen" → "Telefoon" → "Berichtinstellingen" Hiermee kunt u het doorsturen van berichten vanaf mobiele telefoons aan-/uitzetten Hiermee kunt u de weergave van meldingen voor een nieuwe sms/ mms aan-/uitzetten Hiermee kunt u de weergave van meldingen voor een nieuwe e-mail aan-/uitzetten Hiermee kunt u de handtekeningfunctie aan-/uitzetten Hiermee kunt u de update-functie voor de status gelezen/ongelezen van berichten op de telefoon aan-/ uitzetten De weergave van binnenkomende sms/mms wijzigen Hiermee kunt u de weergave van binnenkomende e-mails wijzigen. De accountnaam wijzigen naar "Servicenaam" (naam van het aangesloten apparaat) of "Vaste naam" (vooraf bepaalde naam)