Instructieboekje, auto handleidingen

Het systeem uit- en inschakelen

Het systeem uit- en inschakelen

Het systeem wordt automatisch ingeschakeld wanneer u het contact inschakelt. Om het systeem uit te schakelen, drukt u op de schakelaar (het woord OFF gaat branden). Het systeem wordt alleen uitgeschakeld gedurende de huidige contactcyclus. Druk nogmaals op de schakelaar om het systeem in te schakelen.

N.B.:  Als het systeem een storing heeft geregistreerd, wordt dit uitgeschakeld. De lamp OFF op de schakelaar blijft branden. Als de lamp blijft branden na een ontstekingscyclus, dan moet de auto door een erkend dealer worden gecontroleerd.

Service-

N.B.:  Het systeem werkt wellicht niet als de accu van uw auto wordt vervangen door een accu met andere specificaties dan de oorspronkelijke accu.

N.B.:  Het systeem werkt wellicht niet als extra elektrische belastingen aangesloten blijven wanneer het contact is uitgeschakeld, aangezien deze de accu kunnen ontladen.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Start-Stop gebruiken (automatische transmissie)

    Motor uitschakelen Stop uw auto in de vooruit (D). Laat het gaspedaal los. Houd het rempedaal ingedrukt. N.B.:  De motor wordt ook uitgeschakeld als de versnellingshendel in neutraal (N) en in de parkeerstand (P) staat - met of zonder uw voet op de rem.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Hybride elektrische auto

    Deze hybride auto combineert aandrijving door een elektro- en een benzinemotor voor ongekende prestaties en efficiëntie. Er zijn geen speciale brandstoffen vereist, en u hoeft de auto nooit op een stopcontact aan te sluiten.

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Systeem instellen en activeren

    Systeeminstelling De bestuurder kan de AEB activeren door het contact in de stand ON te plaatsen en door 'User Settings' (Gebruikersinstellingen), 'Driving Assist' (Rijassistentie) en vervolgens 'Autonomous Braking System' (Autonoom remsysteem) te selecteren. De AEB schakelt uit wanneer de bestuurder de systeeminstellingen annuleert.