Instructieboekje, auto handleidingen

Unieke rijeigenschappen

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Motorblokverwarming

WAARSCHUWINGHet niet opvolgen van de instructies bij de motorblokverwarming kan leiden tot eigendomsschade of ernstig letsel. Gebruik de verwarming niet in combinatie met ongeaarde elektrische systemen of tweepunts-adapters. Er bestaat kans op een elektrische schok.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Auto-Start-Stop

Het systeem verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-emissies door de motor uit te schakelen wanneer de auto stationair draait, bijvoorbeeld bij verkeerslichten.WAARSCHUWING Zet het contact altijd uit voordat u de auto verlaat. Als u dat niet doet, kan dat leiden tot ernstige of dodelijke verwondingen als de motor automatisch opnieuw start.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Apps

N.B.:  Ga voor meer informatie over de beschikbare apps naar de regionale website van Ford.Wanneer u een app voor het eerst start via het systeem, wordt u mogelijk gevraagd om bepaalde toestemmingen te verlenen. U kunt de verleende toestemmingen op elk moment bekijken en wijzigen, mits uw auto niet in beweging is. N.B.:  We raden aan dat u uw databundel controleert voordat u uw apps via het systeem gebruikt. Mogelijk leidt het gebruik ervan tot extra kosten.