Instructieboekje, auto handleidingen

Instellen van de rijsnelheid (afstandsregelmodus)

1. Druk op de toets ON/OFF om de cruise control in te schakelen.

Het controlelampje van de Dynamic Radar Cruise Control gaat branden en er wordt een melding weergegeven op het multi-informatiedisplay.

Druk nogmaals op de toets om de cruise control uit te schakelen.

Als de toets ON/OFF gedurende ten minste 1,5 seconden ingedrukt wordt gehouden, schakelt het systeem over op de constante-snelheidsregelmodus.

Gebruik van de ondersteunende systemen

2. Accelereer of decelereer met behulp van het gaspedaal naar de gewenste rijsnelheid (hoger dan ongeveer 50 km/h) en druk de hendel naar beneden om de snelheid op te slaan.

Het controlelampje cruise control SET gaat branden.

De rijsnelheid op het moment dat de hendel wordt losgelaten, wordt de ingestelde snelheid.

Gebruik van de ondersteunende systemen

    LESEN SIE MEHR:

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Rijden in de afstandsregelmodus

    In deze modus registreert een radarsensor of er binnen ongeveer 100 meter voor u een voertuig rijdt. Deze sensor wordt tevens gebruikt om de afstand tussen uw auto en de voorligger te berekenen en een geschikte afstand tussen uw auto en de voorligger te handhaven.

     Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Wijzigen van de ingestelde snelheid

    Bedien, om de ingestelde snelheid te wijzigen, de hendel totdat de gewenste snelheid wordt weergegeven. Verhogen van de snelheid Verlagen van de snelheid

     KIA Optima (JF) - Instructieboekje (2015-2020) > Buitenspiegels

    Stel de spiegels af voordat u gaat rijden Uw auto is uitgerust met zowel een linker als een rechter buitenspiegel. De spiegels kunnen met de schakelaar elektrisch worden versteld met de schakelaar. De spiegels kunnen worden ingeklapt om beschadigingen in een automatische wasstraat of bij het rijden door een smalle straat te voorkomen.