Instructieboekje, auto handleidingen

Dynamic Radar Cruise Control

LESEN SIE MEHR:

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Waarschuwingsscherm

In de volgende situaties waarschuwt het RSA-systeem de bestuurder m.b.v. een waarschuwingsdisplay. Wanneer de rijsnelheid de drempelwaarde voor de snelheidswaarschuwing in relatie tot de maximumsnelheid op het op het multi-informatiedisplay weergegeven verkeersbord overschrijdt, verandert de kleur van het verkeersbord. Als wordt gesignaleerd dat uw auto een ander voertuig inhaalt terwijl er een verkeersbord voor een inhaalverbod wordt weergegeven op het multi-informatiedisplay, gaat het verkeersbord knipperen. Auto's met navigatiesysteem: Als het RSA-systeem een verkeersbord voor verboden in te rijden herkent en signaleert dat de bestuurder het inrijverbod negeert op basis van de kaartinformatie van het navigatiesysteem, knippert het verkeersbord voor verboden in te rijden.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Overzicht van functies

Wanneer de afstandsregelmodus is ingeschakeld, accelereert en decelereert de auto automatisch overeenkomstig de veranderingen in snelheid van de voorligger, zelfs wanneer het gaspedaal niet wordt ingetrapt. In de constante-snelheidsregelmodus rijdt de auto met een constante snelheid.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Infoberichten

N.B.:  Afhankelijk van de opties in uw auto en het type instrumentenpaneel is het mogelijk dat niet alle berichten worden weergegeven of beschikbaar zijn. N.B.:  Op het informatiedisplay kunnen sommige berichten worden afgekort of verkort.