Instructieboekje, auto handleidingen

Zijgordijnairbags

WAARSCHUWING

Plaats geen voorwerpen en bevestig geen apparatuur op of bij de hemelbekleding bij de zijrail. Zo voorkomt u dat ze in contact kunnen komen met de gordijnairbag als die wordt geactiveerd. Als deze instructies niet worden opgevolgd, neemt de kans op verwondingen tijdens een aanrijding toe.

Zijgordijnairbags

De airbags zijn aangebracht boven de zijruiten voor en achter.

De airbag is ontworpen om te worden geactiveerd bij zware zijdelingse of frontale aanrijdingen. De airbag is niet ontworpen om te worden geactiveerd bij lichte zijdelingse en frontale aanrijdingen, aanrijdingen van achteren of kantelen van de auto.

    LESEN SIE MEHR:

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Knie-airbag bestuurder

    WAARSCHUWINGProbeer niet het paneel van de airbag te openen. De airbag treedt in werking bij zware frontale aanrijdingen en bijna frontale aanrijdingen binnen een hoek van maximaal 30º van links of van rechts. De airbag wordt in enkele milliseconden opgeblazen en stroomt weer leeg zodra hij in contact komt met het lichaam van de inzittende, waardoor hij een kussen vormt tussen de knieën van de bestuurder en de stuurkolom. Tijdens het over de kop slaan van de auto, aanrijdingen van achteren en opzij wordt de knieairbag niet geactiveerd.

     Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Veiligheidsgordels met airbags

    Opblaasbare veiligheidsgordel achter WAARSCHUWINGProbeer geen onderhoud, reparaties of wijzigingen uit te voeren aan de opblaasbare veiligheidsgordel achter. Als de opblaasbare veiligheidsgordel achter is opgeblazen, werkt deze niet meer. De opblaasbare veiligheidsgordel achter moet door een erkende dealer worden vervangen. 

     Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Algemeen menu

    Druk op de toets "MENU" om het algemene menu weer te geven: "Multimedia", "Telefoon", "Bluetooth-verbinding". "Persoonlijke instellingen - Configuratie". Druk op de toets "" of "" om het gewenste menu te selecteren en bevestig door op de toets "OK" te drukken.