Instructieboekje, auto handleidingen

Aanvullend veiligheidssysteem

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Waarschuwing veiligheidsgordel

WAARSCHUWINGHet systeem biedt alleen bescherming als u de veiligheidsgordel correct gebruikt. De waarschuwingslamp brandt en een akoestisch waarschuwingssignaal weerklint wanneer er aan de volgende voorwaarden is voldaan: De veiligheidsgordels voor zijn niet vastgemaakt. Uw auto overschrijft een relatief lage snelheid. De lamp gaat ook branden en het waarschuwingssignaal gaat ook klinken als een veiligheidsgordel voor wordt losgemaakt terwijl de auto rijdt.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Werking

WAARSCHUWINGExtreem gevaar! Gebruik een naar achteren gericht kinderveiligheidszitje nooit op een stoel die beschermd wordt door een ervoor aangebrachte actieve airbag. Doet u dit wel, dan kan dit ernstig letsel of de dood tot gevolg hebben. Wijzig de voorzijde van de auto op geen enkele wijze. Dit zou nadelige gevolgen voor het ontvouwen van de airbags kunnen hebben. Wanneer deze waarschuwing niet wordt opgevolgd, kan dit ernstig letsel of de dood tot gevolg hebben.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Display

Wanneer de sensoren een obstakel signaleren, wordt de bestuurder door middel van de volgende displays geïnformeerd over de positie en afstand tot het obstakel. ■ Multi-informatiedisplay Werking hoeksensoren voor Werking binnenste sensor voor Werking hoeksensoren achter Werking binnenste sensor achter