Instructieboekje, auto handleidingen

Onderhoud

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Een zekering vervangen

Zekeringen WAARSCHUWINGVervang een zekering altijd door een zekering met de gespecificeerde stroomsterkte. Gebruik van een zekering met een hogere stroomsterkte kan leiden tot ernstige beschadiging van de draden en brand.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

WAARSCHUWINGWerk niet aan een warme motor. Schakel het contact uit en schakel de parkeerrem in.Raak onderdelen van het elektronisch ontstekingssysteem bij aangezet contact of draaiende motor niet aan. Het systeem werkt met hoogspanning. Wanneer deze waarschuwing niet wordt opgevolgd, kan dit ernstig letsel of de dood tot gevolg hebben. Zorg dat uw handen en kledingstukken niet met de koelventilateur in aanraking kunnen komen.

 Citroen DS5 - Instructieboekje (2011-2018) > Handmatig verstellen

Als u dat wenst, kunt u de automatische bediening van het systeem handmatig aanpassen. De controlelampjes in de toets "AUTO" gaan uit; de overige functies blijven automatisch geregeld, met uitzondering van de airconditioning. Druk op de toets "AUTO" om het systeem weer volledig automatisch te laten functioneren. Om het interieur maximaal te verkoelen of te verwarmen is het mogelijk de minimale waarde 14 of de maximale waarde 28 te overschrijden. Draai de knop 2 of 3 naar links totdat "LO" verschijnt of naar rechts totdat "HI" verschijnt.