Instructieboekje, auto handleidingen

Remmen

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Modder en water

Rijd langzaam wanneer u door hoog water moet rijden. De tractie of het remvermogen is wellicht beperkt.Wanneer u door water rijdt, controleer dan de diepte van het water; vermijd water dat hoger komt dan de onderzijde van de velgen (voor auto's) of hoger dan de onderzijde van de wielnaven (voor vrachtwagens) (indien mogelijk) en rijd langzaam door. Als het ontstekingssysteem nat wordt, kan de motor afslaan.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Algemene informatie

N.B.:  Zo nu en dan kunnen remgeluiden hoorbaar zijn; dit is normaal.Als een metaal op metaal geluid, een voortdurend schurend geluid of een voortdurend piepgeluid hoorbaar is, dan kunnen de remvoeringen zijn versleten.Indien voortdurend trillingen of schokken in het stuur voelbaar zijn tijdens het remmen, dient u de auto door een erkende dealer te laten controleren.

 Peugeot 508 Eerste generatie - Instructieboekje (2011-2018) > Afzetten

Zet de auto stil. Draai de sleutel linksom in de stand 1 (Stop). Verwijder de sleutel uit het contactslot. Draai om het stuurslot te vergrendelen aan het stuurwiel tot het blokkeert. Zet de wielen voor het afzetten van de motor in de rechtuitstand om het ontgrendelen van het stuurslot te vergemakkelijken. Controleer of de parkeerrem goed is aangetrokken, zeker als de auto op een helling staat.