Instructieboekje, auto handleidingen

Aanhangers trekken

LESEN SIE MEHR:

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Transport

Algemene informatie WAARSCHUWINGZorg dat u voorwerpen in de bagageruimte goed vastmaakt. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot verwondingen bij bruusk remmen of een botsing. Leg geen voorwerpen op de afdekking van de bagageruimte. Als u deze instructie niet opvolgt, kan dit leiden tot al dan niet dodelijke verwondingen bij bruusk remmen of een botsing.

 Ford Mondeo Vijfde generatie (Mk5) - Instructieboekje (2013-2022) > Trekken van een aanhanger

WAARSCHUWINGOverschrijd 100 km/h niet. Dit kan leiden tot verlies van controle over de auto, ernstige of dodelijke verwondingen. De bandenspanningen moeten worden vermeerderd met 3 psi (0,2 bar) boven de specificatie. Overschrijd de maximumdruk op de zijkant van de band niet. Dit kan ernstige verwondingen veroorzaken.

 Lexus IS 300h (XE30) - Instructieboekje (2016-2020) > Bluetooth

■ Bij gebruik van het Bluetooth-audiosysteem Het systeem werkt in de volgende situaties mogelijk niet. Als de draagbare audiospeler is uitgeschakeld Als er geen verbinding is met de draagbare audiospeler Als de batterij van de draagbare audiospeler bijna leeg is Het kan enige tijd duren voordat verbinding is gemaakt met de mobiele telefoon als tegelijkertijd via Bluetooth-audio wordt afgespeeld. Afhankelijk van het type draagbare audiospeler dat is verbonden met het systeem kunnen er verschillen in de bediening zijn of kunnen bepaalde functies niet beschikbaar zijn.